Ny blogg!

Det fine med en personlig blogg er at de aldri dør. De kan ligge brakk i måneder og år, men det går fint å hente de opp igjen når som helst. Denne bloggen er ikke død, den har bare en veldig langvarig dvale. Jeg planlegger å skrive mer her nå fremover, men i første omgang ville jeg bare nevne at jeg nå skriver på en ny blogg om teknologi sammen med min gode venn og tidligere kollega, Morten Ågnes.

Digitalix.no er en blogg om teknolog og hvordan det preger oss som mennesker. Vi har bare holdt på en knapp uke når dette skrives, men planlegger å dele våre tanker der fremover.

Fint om du vil ta turen innom digitalix.no om du tilfeldigvis skulle komme innom her. Og for fremtiden planlegger jeg å skrive om andre tema enn teknologi her på lama.no.

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Ny blogg!